Zaanstad

ZaandamDe Zaanstreek waartoe Zaanstad behoort, wordt wel beschouwd als het oudste gemechaniseerde industriegebied ter wereld. Dit heeft te maken met de opkomst van de houtzaagmolens in de 17-de eeuw. Op het hoogtepunt stonden er in de Zaanstreek bijna 1000 molens, die ook werden gebruikt voor het maken van olie, verf, papier en nog veel meer.

Uit deze vroege industrie is een flink aantal bekende Zaanse bedrijven voortgekomen, zoals Verkade, Duyvis, Honig,  Bruynzeel en Ahold. Werkte enige jaren geleden nog bijna 80% van de Zaankanters in de industrie, nu is een flink deel van de beroepsvolking  werkzaam in de dienstensector.Bouwbedrijf Dekker Zaandam

Uiteindelijk maakt het niet uit wat je doet, of in welke sector je werkzaam bent. Ieder bedrijf heeft een administratiekantoor nodig dat verstand heeft van de dingen waar je mee bezig bent. En met enige trots kunnen we melden dat we midden in de Zaanse bedrijvigheid staan. Laat ons (een deel) van uw bedrijfsadministratie overnemen voor een alleszins redelijke vergoeding.

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door een van de formulieren op deze website. Ook als u niet in Zaanstad gevestigd bent, heten wij u van harte welkom!

Beleza's-Mundo-wax-studio-ZaandamAutorijschool Zaanstad